Στη ζωή κάποιες στιγμές είναι μοναδικές!

Επιλέξτε το Αρχοντικό μας για εκδηλώσεις στο Μαραθώνα και μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά σας σε ένα όμορφο περιβάλλον, χωρητικότητας 300 ατόμων, με άψογη εξυπηρέτηση.

Ο γάμος στο Μαραθώνα ή η βάπτιση, βρίσκουν την καλύτερη επιλογή για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας στο Αρχονικό μας. Στο Αρχοντικό του Λέκκα επιμένουμε στην ποιότητα του φαγητού και την αυθεντική φιλοξενία. Η εμπειρία μας στη διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων στο Μαραθώνα καθιστούν το Αρχοντικό ιδανική επιλογή για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Τα πλούσια και προσεγμένα εδέσματα και το καλό κρασί θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας χαρίζοντας τους αξέχαστες στιγμές διασκέδασης!

Οι χώροι εκδηλώσεων στον Μαραθώνα προσφέρονται για γάμο ή βάπτιση από κάθε περιοχή στην Ανατολική Αττική. Η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές μας τιμές θα σας πείσουν για το λόγο που δεκαετίες τώρα το Αρχοντικό μας παραμένει αγαπητό και στην κορυφή των προτιμήσεων.

Καλέστε μας για ένα ραντεβού γνωριμίας και δοκιμάστε το μενού που θα επιλέξετε την ξεχωριστή εκείνη ημέρα! Σας περιμένουμε!