“Το Αρχοντικό του Λέκκα”, η ταβέρνα μας, είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα στο Μαραθώνα, με ειδίκευση στο καλό ψητό κρέας. Από το 1990, με αγάπη και μεράκι σερβίρουμε φαγητό υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στην παράδοση, τις συνταγές μας και κυρίως τον πελάτη.

Η κουζίνα μας περιλαμβάνει χειροποίητους μεζέδες, ψητά και μαγειρευτά πιάτα ημέρας, σαλάτες και πολλά ορεκτικά, όλα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές. Δοκιμάστε το περίφημο Σουβλάκι του Λέκκα, τα Αρνίσια Παϊδάκια που κόβουμε την ώρα της παραγγελίας και τα Μπιφτέκια που φτιάχνουμε με δικό μας μοσχαρίσιο κιμά.  Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Μαραθώνα, Το Αρχοντικό του Λέκκα, σας περιμένει καθημερινά εκτός Τρίτης, από το μεσημέρι ως αργά το βράδυ, για να απολαύσετε καλό φαγητό με τις καλύτερες πρώτες ύλες και φρεσκότατα συστατικά, σε ένα ζεστό και όμορφο οικογενειακό χώρο, με άριστη εξυπηρέτηση.

Η άνεση του χώρου και το ξύλο που κυριαρχεί, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να χαλαρώσετε με την παρέα ή την οικογένειά σας πλάι στο τζάκι και τα μεγάλα παράθυρα, παρατηρώντας τη φύση τριγύρω και την ησυχία του τοπίου κάθε εποχή του χρόνου.

Στη μεγάλη σκεπασμένη βεράντα του εστιατορίου θα βρείτε και μία επιλογή παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους που μπορούν να απασχοληθούν μετά το φαγητό προφυλαγμένα και ασφαλή απο τις καιρικές συνθήκες.

Το Αρχοντικό του Λέκκα, είναι η οικογενειακή ταβέρνα στο Μαραθώνα που εδώ και πάνω απο δύο δεκαετίες αποτελεί την καλύτερη επιλογή για φαγητό και διασκέδαση με οικογένεια και φίλους. Αν πάλι, θα θέλατε να απολαύσετε τις δημιουργίες μας από το σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα στο 2294067374, το Αρχοντικό του Λέκκα σας προσφέρει διανομή φαγητού στο Μαραθώνα, το Γραμματικό, Κ.Σούλι, Καλέτζι και το Κ.Υ. Νέας Μάκρης .

Το εστιατόριό μας, με χωρητικότητα έως 350 άτομα σε ένα μεγάλο αλλά ζεστό χώρο, μπορεί να φιλοξενήσει τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Επιλέξτε το για αυθεντική διασκέδαση και καλό φαγητό για το γάμο σας ή τη βάπτιση των παιδιών σας ή για οποιοδήποτε άλλη εκδήλωση.

Στο Αρχοντικό του Λέκκα, είναι χαρά μας να σας καλωσορίζουμε κάθε φορά για να περάσετε όμορφες στιγμές και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες γευστικές δημιουργίες μας. Σας περιμένουμε…